Családi fotózás az Erzsébet téren

Családi fotózás az Erzsébet téren

Családi fotózás az Erzsébet téren, szerinted mennyire lehet hangulatos képeket készíteni? 

Jól gondold végig a válaszod! Vedd figyelembe, hogy bármennyire is szerethető a zöld környezet a tóparti idilli képek még is valami egyedit akarunk, ha fotóshoz megyünk. 

Játszunk el a gondolattal, mondhatjuk, hogy tél van, még csak február 21, annak ellenére, hogy délután szép tavaszi idő kerekedett a ködös időből még nem nagyon lehet az erdőben fotózni. Főleg úgy, hogy még inkább komor mint hangulatos, de én szeretném a családomat meglepni néhány szuper fotóval, akkor mit tehetek? .

Első lépésnek nem vársz tavaszig, hanem kerestek egy rugalmas fotóst :) Igen, erre már nem térek vissz sokat írtam nektek ezzel kapcsolatban :) 

Lehetőségek ezrei csak arra várnak, hogy elkészítsünk egy olyan fotósorozatot amivel elvarázsolod a családod, mi jelen esetben az Erzsébet teret tűztük ki fotózásunk helyszínéül, remek hely, sok ember jár ide, de picit el is lehet tűnni ha akarjuk. 

Mi nem töprengtünk, belevágtunk a közepébe, az óriáskerék árnyékában fotóztunk :) Na jó nem árnyékolt be minket.. 


csaladi _fotozas_budapest_erzsebet_terjpg

Látod ennyire egyszerű, a háttérben nem komor fák vannak, hanem feldobtuk az óriáskerék részletével a színek igyekeznek egy kis tavaszi érzést sugározni és pózolásról szó sincs, amit látsz az szín tiszta pillanat :) 

Budapest_oriaskerek_csaladi_fotozasjpg


Picit azért remélem a történetem végére elfogadod, hogy azért lehet még ilyenkor is családi fotózásra menni :) 
Bátran ki is lehet jelenteni, hogy ez amit én most neked/ nektek mutatok az bizony egyedi, ha ilyen képekre vágysz keress bizalommal, nem fogtok csalódni :) 

©www.komaromifoto.hu