Fontos, hogy ne csak képeket kapjatok, hanem élményt, boldogságot.

Fontos, hogy ne csak képeket kapjatok, hanem élményt, boldogságot.

Te hogy képzelsz el egy fotózást a szerelmeddel? 

Ha eljátszottál már ezzel a gondolattal akkor érdemes körbenézni az interneten, hogy milyen fotózást válasszatok, nem szerencsés nagyon mellé nyúlni, mert az az emlék is maradandó lesz... :( 
Hogy miért írom ezt? Fotósként számomra fontos az élményetek, fontos, hogy ne csak képeket kapjatok, hanem élményt, boldogságot kapjatok vissza tőlem. 
Ez az eredmény csak akkor fog megvalósulni, ha kommunikálunk. Tervezni kell a fotózást.

Soha nem elegendő, hogy csak kimegyünk a rétre és fotózunk, sok esetben teljesen más az elképzelésetek, ehhez pedig meg az kell, hogy nyissuk a bennetek lévő kis kreatív ötletteret.

Visszatérve a kérdésemre, kicsit töprengj el, hogy milyen képeket látnál vissza magatokról, de most ne jusson eszedbe semmi olyan gátlás ami miatt kellemetlenül érezhetnéd magad. 

Csak Te és Párod vagytok ott, nincs semmi akadály... 

Szóval megszületett az ötlet? Jó, akkor most ragadd meg a klaviatúrát és írd meg nekem, hogy mit szeretnél viszont látni magatokról.

Kitaláljuk és megvalósítjuk a képeket, ahogy megálmodtátok. 

Lehet, hogy kicsit könnyebben vélekedek dolgokról, de nekem az a dolgom, hogy ne gátoljalak benneteket az a teendőm, hogy inspiráljalak benneteket és a kliséket eldobjuk. 

Várom a leveleteket, fotózásra fel! :)