Néhány kép és egy hatalmas élmény!

Néhány kép és egy hatalmas élmény!

Az előző bejegyzésben arról írtam nektek, hogy mi van akkor ha nem jól választjátok meg a fotóst, most arról fogok nektek írni, mi történik akkor amikor minden elképzelésetek megvalósul. 

Ma is mint a múlt héten, utcai jegyes fotózás lesz a példa.

Ez nem az a műfaj ahol nagyon be kell pózolni, vagy nagyon lassan történnek a dolgok, ennek az ereje a pillanat megörökítéséről szól. 
Nem kell meglepődni, itt is mindent átbeszélünk és egy kis szituációt játszunk el :) 

Most egy kicsit visszatekintünk az előző részben említett fotóshoz ki elvállalta ugyan a fotózást, de nem az ő műfaja volt. De miért is merem ezt így kijelenteni? Mert amiről én írok neked az tényleg a pillanat műve. 

Játszunk az utcák szineivel, a lemenő nap csillogásáaval, egy egy villamos színével, vagy a hidak lenyűgöző formájival. 

Akkor lehetséges ilyen fotók készítése ha a fotós is rá van hangolódva az épített környezetre és nem fél percről, percre megújulni. 

Ha Ti épp egy út testen futottatok át akkor én hiába állok a járdán nem lesz jó a kép, ez csak akkor működik ha én is veletek futok. 
Ugye, hogy már közelítünk a megfelelő fotós megtalálásához. 


jegyes_fotozasjpg  budapest_jegyes_fotozasjpg jegyes_fotozas_komaromi_richardjpg komaromifotojpg3jpg


Ezek a fotózások nem tartanak sokáig, elég mindössze 15 perc!  Most biztos meglepődtél, hogy miért írtam ilyen kevés időt, vagy talán már te is sejted mi lesz a következő mondatom? 

Hát persze, mivel a képek tele vannak mozgással és lendülettel ezért a legcélravezetőbb ha nem hagyom, hogy belustuljatok, hanem inkább rövid időn belül állítjuk össze a legmegfelelőbb fotókat. 
Természetesen nem fogtok kapni tőlem 30-40 képet kapni, de 10 fantasztikus kép átadásra kerül! 

Kövesd a blogomat, hamarosan jön az újabb rész is... 



jegyes_fotozasjpg  budapest_jegyes_fotozasjpg jegyes_fotozas_komaromi_richardjpg komaromifotojpg1jpgjegyes_fotozasjpg  budapest_jegyes_fotozasjpg jegyes_fotozas_komaromi_richardjpg komaromifotojpg

jegyes_fotozasjpg  budapest_jegyes_fotozasjpg jegyes_fotozas_komaromi_richardjpg komaromifotojpg2jpg