Dóri & Péter 

Meglepetés fotózástól az eljegyzésig.

 
 

A páros fotózások mindig izgalmasak, de Budapest kellős közepén talán kicsit jobban, itt nem csak a párra kell figyelni, itt jönnek mennek az emberek, akiket úgy kell komponálni, hogy a képeket ne tegyék tönkre, hanem hasznos résztvevőjükké váljanak, de ezen a varázslatos délutánon amit Dórival és Péterrel tölthettem el nem csak erre a meglepetésre kellett felkészülni. 
Persze már az is meglepetés, hogy havazott és volt szerencsénk ezeket a ritka szép pillanatokat a hasznunkra fordítani. :) 


 

A friss havas képek szerintem mindig varázslatosak, nem mintha nagyon szeretném a telet, de ha fotózhatok, és ha romantikus boldog párról készíthetek jegyes képeket, akkor örömmel teszem :) 

Ott tartottam, hogy nem csak az emberekre kellett felkészülnöm, hanem Péter megkért, hogy alakítsuk úgy a fotózást, hogy próbáljunk egy csendesebb helyre elmenni mert egy ideje már készül a lánykéréssel, de még nem volt megfelelő alkalom, és úgy gondolja, hogy most van itt az idő. 
Nagyon tudok az ilyen dolgoknak örülni, hisz nekem a Ti boldogságotok megörökítése mindig egy kisebb csoda, hogy részese lehetek. Tehát, gyorsan kitaláltuk, hogy hol legyen a helyszíne a nagy kérdésnek. 

Asszem a választ a képek meg fogják adni nektek, nem kell külön leírni :)