Adri & Gábor

Minden apró részlet fontos egy igazi történethez amiket egy fényképész felhasznál, hogy csodálatos pillanatokat adjon vissza nektek.
Tudom elég prózai, de Adri és Gábor története igazán ezeket a gondolatokat váltotta ki belőlem akikor a képeket készítettem. 
Minden pillanat meseszerű volt, ahogy Gábor megpillantotta a jövendőbelijét vagy ahogy Adri mosolygott a boldogító igen kimondása után. 
Mint a fényképészük, köszönöm, hogy az esküvőjüket én fotózhattam, nem csak azért mert csodálatos helyszínen volt, hanem azért is mert két olyan embert ismerhettem meg akikkel könnyen mosolygósan tudtunk együtt alkotni. 

A templomi szertartás a csodálatos Ajkai Református templomban volt, gyönyörű helyszín, szuper választás, a terek a fények a színek pazar látványt biztosított, szebbet nem is lehetne kívánni :) Itt még nincs vége a történetnek, a templomi szertartás után még rengeteg képet találsz, ne lapozz, még ezek után jön a java :) 

Kreatív fotózásunk helyszínéül nem is választhattak volna szebbet, Balatoni esküvő révén nem is kellett sokat ötletelni, hogy hol készítjük el a külön napi képeket. 

Mindig is hatalmas szeretettel gondolok a Balatonra, így nem csak egy gyönyörű párt fotózhattam, hanem egy gyönyörű helyszínt is egy boldog párral.