Gyönyörű pár, gyönyörű helyszín és egy apró, de nem elhanyagolható kihívás !

Gyönyörű pár, gyönyörű helyszín és egy apró, de nem elhanyagolható kihívás

Minden olyan jól indult, időben voltunk, a fotózáshoz tökéletes fények.

T & Z ötlete az volt, hogy a közös fotózásuk legyen az Esztergomi Bazilikánál, nem mondom, hogy most a legideálisabb környezet, de ha ez az álom, meg kell oldani, nincs kifogás.

Szóval elindultunk a Bazilikához mert a bejárat előtti oszlopos előcsarnok volt kinézve a fotózás helyszínének, ami amúgy elég nagy, kivitelezhető.

De útközben azzal nem számoltunk, hogy rapid zuhit kapunk és az autóból se tudunk kiszállni, nem hogy fotózni, gyorsan fogyott az idő és nekünk a következő megállónk a templomi szertartás volt, mennünk kellett fotózni, amikor felértünk a lépcsőkön, az épülettel szemben állva a jobb oldali rész lezárva.

Itt azért kaptam egy kisebb sokkot a másik oldalában pedig turisták menekültek be a vihar elől, és szó se róla, az eső meglehetősen becsapott így mondhatni minden vízben állt.

De ilyenkor mindig történik valami apró csoda , ha az emberek szembe találkoznak friss házasokkal. Rögtön mindenki átvonult az épület lezárt része felé, átadva a helyet nekünk. utólag is ezer hála mindenkinek

Ha jól számolom, akkor ezután a kisebb megpróbáltatás után volt 10-15 percünk alkotni valami maradandót, szerintem nagyon jól sikerült

Büszke vagyok, hogy ilyen párokkal hoz össze a sors, ez tényleg megmutatja, hogy nem kell kétsége esni, mosolyogj, csináld és jó lesz.3 eskuvo eskuvo_esztergom eskuvoi_fotos_budapest  hungexpo_eskuvoikiallitas eskuvoi_trend eskuvoi2024 komaromi _richard eskuvoi_magazinjpg2 eskuvo eskuvo_esztergom eskuvoi_fotos_budapest  hungexpo_eskuvoikiallitas eskuvoi_trend eskuvoi2024 komaromi _richard eskuvoi_magazinjpg
Az esküvői öltöny szerepe


A vőlegény esküvői öltönye az esküvő egyik legfontosabb részlete, és a megjelenésének stílusa és eleganciája nagyban hozzájárul az esemény sikeréhez. Az esküvői öltöny részleteinek megtervezése során figyelembe kell venni a párok saját stílusát és az esküvő tematikáját.

Az esküvői öltöny szabása és fazonja meghatározza az öltöny általános megjelenését. A leggyakoribb választások közé tartozik a klasszikus szabású öltöny, a szűkített szabású öltöny (slim fit), a szmoking vagy a frakk. A vőlegénynek olyan fazonra van szüksége, amely jól illeszkedik hozzá és kényelmes.

Az öltöny anyaga és színe is kulcsfontosságú. Az esküvői öltönyök leggyakrabban pamutból, gyapjúból vagy selyemből készülnek. Az öltöny színét az esküvő tematikája és a párok saját preferenciája alapján választhatják ki. A klasszikus választások közé tartozik a fehér, krém, szürke vagy fekete színű öltöny.

Az esküvői öltönyhöz illő ing és nyakkendő kiválasztása is fontos részlet. Az ing színe és stílusa harmonizálnia kell az öltöny színével, és a nyakkendőt is hozzá kell igazítani. A nyakkendő és a zsebkendő lehetőséget nyújt a színek és minták játékára.

Az esküvői öltönyhöz illő cipő és öv kiválasztása is fontos. A cipő színe és stílusa összhangban kell legyen az öltönnyel, és az öv színe is harmonizáljon az öltöny és a cipő színével

Az esküvői öltöny részleteinek gondos tervezése segíthet abban, hogy a vőlegény magabiztosan és stílusosan léphessen fel az esküvőn. Fontos azonban az is, hogy az öltöny kényelmes legyen, hogy a vőlegény kényelmesen érezze magát az egész napos esemény során.

eskuvo_eger eskovoi_fotos eskuvo_2022 tetovalt_mennyaszony regebirtok_eger39jpg


Lehetnek érdekesek a csoportképek

Jöhet egy figyelemfelhívás?

Van az a pillanat az esküvőn, tudod ami lehetne érdekes is, de sajnos sok esetben egy végetnemérős , unalmas és fárasztó tablófotózás lesz.

Ennek oka, hogy nincs időnk, gyorsan letudjuk, és rohanunk tovább.
Vajon megéri rohanni? Mi lenne ha azt mondanám, hogy ez lehet nagyon érdekes és izgalmas? Ha megnézed a fotót, akkor nem csak azt látod, hogy ott voltak Marcinak a legjobb barátai, hanem azt is, hogy mennyire király, hogy ilyen csoportképe lett a srácoknak.

Biztos vagyok benne, hogy ez az a kép, amit tényleg elő fognak keresni a srácok.

Persze tudom az átlagos menetrendet és a vacsora hidegen nem igazán kellemes

De akik jövőre tervezik az esküvőjüket és lenne lehetőség vacsora után is csoportos képeket készíteni amiket picit újra gondolnánk, akkor ezzel a lehetőséggel élnétek?

Köszi ha megosztod az ismerősöddel, kíváncsi vagyok a véleményekre


_DSF8133jpg

_DSF8062jpg


 #csoportkép #lehetmáshogyis #esküvő2023 #komaromifoto #esküvőifotó2024 #esküvőicsoportkép #budapestesküvő

Esküvő 2021-ben #covid19

Hogy alakul a 2021?  Mivel még mindig nagyon sok a kérdés, hogy az idei év, hogy alakul szeretnék egy kis tájékoztatóval szolgálni számotokra.

Nem vagyok szakértő így meg se próbálok, mindenféle bölcsességet leírni, inkább ez személyes tanács lesz.

Elég bizonytalan évet éltünk meg és nem hiszem, hogy az elmúlt 2 hónap történéseiből sok szépet, és jót várhatunk az idei évre, de egy biztos, nem szabad feladni.

Minden kedves párnak akik meglátogatják az oldalamat csak azt tudom javasolni, ha még bizonytalanok is vagytok az idei esküvőben akkor is érdemes érdeklődni.

A tavalyi évről nagyon sok megrendelés jött át az idei évre, ha így marad és ezt az évet is át kell szervezni, akkor nagyon nagy bajban leszünk, és ha mégis azt szeretnétek, hogy én örökítsem meg az esküvőtöket bármennyire is szeretném nem tudom megtenni.

Így javaslom , hogy vegyétek fel a kapcsolatot velem, ne várjatok az utolsó pillanatra.


eskuvo_covid_alattjpg


Kétségeid vannak? Elkezdtétek a készülődést, de féltek, hogy mégse lehet esküvő?

Igen, ez előfordulhat, de ne aggódjatok!  
Talán most az összes szolgáltató nevében mondhatom, ha így is lenne, és az átszervezés után egy- egy szolgáltató nem tudná vállalni, akkor mindent megtennénk azért, hogy nektek mindenből a legjobb jusson.Garantálom, hogy én akkor se hagylak cserben benneteket, ha át kell szervezni az esküvőtöket!

#covid19eskuvo_korona_virus_idejenjpg


Mi történik ha nem tudjuk megtartani az esküvőt az eredeti időpontban?


Nem szívesen vennék búcsút tőletek, de sajnos az aktuális helyzet kiszámíthatatlan, abban az esetben ha nekem az az időpont már foglalt akkor segítek megtalálni a legmegfelelőbb fotóst helyettem :)
Visszajárhat a foglaló összege?


Személy szerint én az első pillanattól úgy voltam ezzel a foglaló visszafizetéssel, hogy nem tartanám jogszerűnek, ha ezt a pénzt megtartanám, szóval, amennyiben a fotózás nem jön létre, mert a ”B„ - terves dátum nekem nem felel meg a foglaló visszafizetésre kerül.
tanacsok_eskuvore_2021_coronavirusjpg


Tervezzetek!

Nekem mindig azt tanították, hogy terveznünk kell, így arra kérlek benneteket, hogy ne szegje kedveteket ez a pandémiás időszak, itt vagyunk mellettetek és segítünk nektek!
Családi fotózás az Erzsébet téren

Családi fotózás az Erzsébet téren, szerinted mennyire lehet hangulatos képeket készíteni? 

Jól gondold végig a válaszod! Vedd figyelembe, hogy bármennyire is szerethető a zöld környezet a tóparti idilli képek még is valami egyedit akarunk, ha fotóshoz megyünk. 

Játszunk el a gondolattal, mondhatjuk, hogy tél van, még csak február 21, annak ellenére, hogy délután szép tavaszi idő kerekedett a ködös időből még nem nagyon lehet az erdőben fotózni. Főleg úgy, hogy még inkább komor mint hangulatos, de én szeretném a családomat meglepni néhány szuper fotóval, akkor mit tehetek? .

Első lépésnek nem vársz tavaszig, hanem kerestek egy rugalmas fotóst :) Igen, erre már nem térek vissz sokat írtam nektek ezzel kapcsolatban :) 

Lehetőségek ezrei csak arra várnak, hogy elkészítsünk egy olyan fotósorozatot amivel elvarázsolod a családod, mi jelen esetben az Erzsébet teret tűztük ki fotózásunk helyszínéül, remek hely, sok ember jár ide, de picit el is lehet tűnni ha akarjuk. 

Mi nem töprengtünk, belevágtunk a közepébe, az óriáskerék árnyékában fotóztunk :) Na jó nem árnyékolt be minket.. 


csaladi _fotozas_budapest_erzsebet_terjpg

Látod ennyire egyszerű, a háttérben nem komor fák vannak, hanem feldobtuk az óriáskerék részletével a színek igyekeznek egy kis tavaszi érzést sugározni és pózolásról szó sincs, amit látsz az szín tiszta pillanat :) 

Budapest_oriaskerek_csaladi_fotozasjpg


Picit azért remélem a történetem végére elfogadod, hogy azért lehet még ilyenkor is családi fotózásra menni :) 
Bátran ki is lehet jelenteni, hogy ez amit én most neked/ nektek mutatok az bizony egyedi, ha ilyen képekre vágysz keress bizalommal, nem fogtok csalódni :) 

©www.komaromifoto.hu