Az első bejegyzés. Vágjunk bele!

Az első bejegyzés. Vágjunk bele!

Elérkezettnek éreztem az időt, hogy hangsúlyt fektessek a blogbejegyzésekre. Nem hittem, hogy ennyire későn csatlakozom a sok ezer blogoló közé, de jobb később, mint soha :)

Természetesen ennek a célja, hogy segítségetekre legyek a fotózásokban, tudom, hogy nagyon sok kérdésetek van, amikben próbálok majd érdemben nektek válaszolni. Igyekszem majd színesíteni is az oldalt és meghívni más területen dolgozó szolgáltatókat is, hogy segítsenek nektek az eligazodásban, olyan személyek lesznek, akiket kedvelek, akiket nagyon szívesen ajánlok nektek, mert nem okoznak csalódást.

Szóval a tervek nagyok  :)

Mivel ez az első bejegyzés így talán magamról kellene mesélni, ez némi problémát okoz, nem tudom elég választékosan bemutatni magam.
Személyemben egy elég nyitott emberre találsz, aki igyekszik minden megálmodott gondolatotokat megörökíteni.

A fotózás számomra élmény, persze munka is, mert kötelességeket vállalok amikor elkészítek egy anyagot, de elsősorban élmény, mert megismerhetlek benneteket.  
Nem tartom magam egy sablonos fotósnak, nem állítok be senkit, inkább a meghitt pillanatokat keresem, amikor már elengeditek magatokat és nem zavar benneteket, hogy én jelen vagyok és fényképeket készítek rólatok.
Közvetlen emberként a nevetésből a fotózás alatt nincs hiány, mindig törekszem, hogy a hangulat kellemes és vidám maradjon. Tudom, hogy hiába készülnek remek felvételek, ha az együtt töltött idő nem marad élmény. A különleges helyszíneket és megoldásokat, ötleteket nagyon szeretem csapatjátékosként a szervezésben is számíthattok rám.

Eddigi évek munkája azt mutatja, hogy elég könnyű velem a dolgozni, persze ez nektek köszönhető, szerintem nekem vannak a legjobb párjaim :)

Nem szeretném tovább erőltetni a magam bemutatását, inkább megpróbálom majd a további bejegyzésekben jellemezni magam, azok talán jobban tükrözik egy ember személyiségét.


Üdv Ricsi