Nem lettek jók a képek amiket megálmodtunk...

Nem lettek jók a képek amiket megálmodtunk...

Biztos te is szoktad pörgetni az instagramot a pinterestet és néha megállsz és egy sóhaj kiséretében megjegyzed, de szeretnék én is ilyen fotókat a párommal.  Sajnos itt tovább is pörgetsz mert úgy gondoljátok sokszor, hogy mire ráveszed a párod addigra megunod az egészet, vagy úgy gondolod rólatok nem lehet jó képeket készíteni... 

Ugyan! Ne feltételezz ilyet magatokróll! 

Most kicsit szűkíteni fogok, példának okáért vegyünk egy utcai páros fotózást. Tegyük fel, ilyet álmodtatok meg, nagyon tetszik a stílus a párodnak is, már csak a fotóst kell megtalálni. 

Rögtön hívod a minden tudó adatbázist, hogy segítsen nektek fotósok ajánlásában. Ahogy már tudjuk,  a hozzád legközelebb lévő fotósokat fogja mutatni, felkeresed az oldalakat rátalálsz egy szimpatikus fotósra akinek gyorsan írsz, hogy ilyen képek elkészítését szeretnéd, van e szabad időpont? 
Sajnálatos módon az oldalán nem találsz hasonló utcai páros fotókat, de bízol benne, hogy ő is fotós, el tudja nektek készíteni. 

Nem, hiába is szeretnétek nem lesznek olyanok a képek amiket Ti szeretettek volna. 

A fotósnak nem kellett volna elvállalnia mert lehet, hogy jó kihívás de Ti, mint megrendelők, csalódottak lesztek. 

Ti pedig ott hibáztatok, hogy nem voltatok körültekintőek. Sokan járnak így, sok ügyfelemtől hallottam ilyen sztorikat, sajnálom a helyzetet mert a csalódottság hosszú időre elkísér benneteket, amit nehéz elfelejteni. 
Ezért így ismeretlenül is kérlek benneteket, legyetek körültekintőek. 

Olvasd el a második részt is...

_G1_4749jpg


_G1_4784jpg_G1_4822jpg


_G1_4714jpg


_G1_4709jpg


_G1_4842jpg