Dóri & Áron

Ma nem csak képeket hoztam, nektek, hanem egyenest egy kis élmény átadást, segítséget, hogy tudjátok az esküvőtök napját fantasztikusan megélni. Sok esetben azt látom, hogy az esküvőtök napján még mindig nem a boldog percekre akartok koncentrálni, foglalkoztok ezernyi dologgal amin már változtatni nem tudtok, de cserébe aggódtok és mérgelődtök. 
Utólag már sok esetben belátjátok ez fölösleges volt. 

Dóri és Áron taníthatná, hogy lehet a napotok csodás.  Az esküvőjüknek a csodálatos Barabás Villa adott otthont. Persze nem vagyunk egyformák, de Ők tényleg hallgattak a szolgáltatókra és nem akartak a saját esküvőjük szervezői lenni, erre ott voltunk mi, akik tudásuk legjavát hozták és igyekezek minden pillanatot csodálatossá tenni.

Első találkozásunk alkalmával már nagyon szépen össze tudtunk csiszolódni amit a nagy nap előtt még egy jegyes fotózással is feldobtunk. Az ötlet hallatán már tudtam, nem szeretik a kliséket, nem rajonganak a megszokott dolgokért, ők inkább a vagány egyedi dolgokat szeretik. 
AZ esküvő egész napja így zajlott, nem volt általános forgatókönyv, nem voltak feszengések. Cserébe nagyon barátságos és boldog párhoz egy fantasztikus násznép csatlakozott ami egésszé tette az ifjú pár napját.

Szóval, ahogy azt minden párnak javasolni szoktam, nem kell percre beosztani a rendelkezésre álló időt, engedjétek meglepni magatokat és élvezzétek minden másodpercét az esküvőnek, akkor lesz igazán személyes szívhez szóló az esküvő.