Eszter & Balázs

Annyira szép történetet fogok most elmesélni, szeretem amikor ennyire megnyílnak a párok előttem és nem próbálják érzéseiket takargatni. Tulajdonképpen ez a normális, elvileg én akkor tudok hiteles lenni, ha Ti egységben vagytok :) 

Eszter és Balázs esküvője Marcaliban volt, Budapestről mentem hozzájuk és ilyenkor próbálom eltervezni a napot. Persze én egy kis porszem vagyok a gépezetben, de úgy próbálok keretezni, tervezni a napunkat, hogy a legszebbet tudjam visszaadni számotokra. 

Megérkezésemkor már Eszter felvette a ruhát, várt, hogy készítsünk néhány fotót a virággal, a ruhával, ilyenkor mindig megkérdezem, izgulsz már?  Általában igen a válasz.

Általában, mert rögtön kaptam a legfrappánsabb választ, Viccelsz? Egész életemben erre a napra készültem, persze!  
Azóta is boldogan gondolok vissza erre a mondatra. :) 

Ahogy azt kell, Balázs nem láthatta a menyasszonyi ruhát, így az első megpillantás igazán szép volt, kreatív helyszínnek a közeli parkot választottuk, ahol gyönyörű természet közeli képeket készítettünk, majd jött egy gondolat, hogy a park mögött van egy oktató kórház, annak az előtere nagyon romantikus és ott is készíthetünk felvételt, semminek nem vagyok elrontója, persze, hogy belógtunk :) Az esküvőjük egy romantikus gyönyörű helyszínen volt megtartva Marcali határában, a Forgách Pincében.
A helyszín a lemenő nap fényeiben igazán varázslatos, biztos vagyok benne, hogy az esküvői helyszínek vezető pozícióját foglalhatja el a kis családias Forgách Pince.

Itt volt Anikó által lebonyolított ceremóniájuk is. 
Megható, érzelmes és szép volt, olyannyira, hogy nekem is könny gyűlt a szememben. 

Remekül sikerült esküvőjük volt, remélem ezt a képekben is felfedezitek és számotokra is átjön Eszter és Balázs felejthetetlen napja.