Fanni & Zoli


Fanni és Zoli érkezése után néhány perccel kiderült, hogy Fanninak hatalmas tériszonya van és a helyszínen nem csak horizontálisan kell sétálnunk, hanem erősen mászni is kell :/

Ami azért okozott némi fejtörést, egy menyasszonyi ruhában mászni úgy, hogy tériszonyod van nem egyszerű. Fotósnak azzal a tudattal lenni, hogy most nagyon utálják kicsit merész vállalkozás, de ha hiszitek ha nem, Fanni elmondása szerint csak kicsit utált, a képek tetszettek neki és ezért kaptam bűnbocsánatot :D 

Nehéz szavakat találni Fanni és Zoli esküvőjére, megismerkedésünkkor is nagyon szimpatikusak voltak és a meglepetéseket az esküvő napjáig csak tetőzték.

A kreatív képeket külön napon készítettük el, ami azért okozott meglepetést rendesen. Nem volt kifejezett kívánság, hogy hol készítsük el a képeket ezért bátorkodtam ajánlani helyszínt ahol el is készültek a képek.
Már az érkezéssel is voltak gondok, hamarabb érkeztem, hogy kicsit felderítsem a helyszínt, nem volt egyszerű, futás, izgulás, nem lesz jó, ez hatalmas csalódás,újratervezés ,  boldog, fotózás  csak ezek jutottak az eszembe. 
Ez azért volt mert a GPS rossz helyre vitt és nem lehetett volna ott fotózni, ezt sikeresen megoldottam, de jött egy nagyobb meglepetés!

Szóval a meglepetésekből kijutott nekem erre az esküvőre, de a lényeg annyi, hogy a párok a bennünk lévő pánikot és aggodalmat ne lássák, csak élvezzék és mosolyogjanak sokat :)
 
 Eljött a várva várt nap, rohantam az esküvőre aminek a Lajosmizsei rendezvényközpont adott otthont, nagyon profi a helyszín, érdemes megnézni (jahhh nem fizetett hirdetés) 
Belépek a terembe és szó szerint belső táncot jártam, fantasztikus, ezt a mondatomat inkább a szakmabeliek értik, van tér, fény, díszítés fantasztikus!
És ige, díszítés!

TUDTAD!? Van egy szuper japán szokás, szerencsehozásról.  A japán hagyomány szerint ezer papírdaru meghajtogatásával juthatunk el vágyunk beteljesüléséig. Aki az esküvője előtt teszi ezt, annak boldog lesz a házassága, mert a daru hajtogatásához türelemre és állhatatosságra van szükség és ugyanez elengedhetetlen egy boldog házassághoz  is.

Fanni beválalta! 1 évbe került és ha jól emlékszem 1500 darab darumadár készült, azért ez már figyelemfelkeltő és csodálatos!