Timi & Dani 

Budapest nem egy hétköznapi nagyváros, sok látnivalójának köszönhetően az itt lakók is szeretnek kiülni a Duna partra és csodálkozni páratlan szépségében. 
Timi és Dani mikor felvettették az ötletet, hogy szeretnék ha az esküvői képeiken viszontlátni ezt a gyönyörű várost nagyon megörültem mert magam is nagyon szeretem és esküvői kreatív képem még nem nagyon volt a Parlamenttel a háttérben.
A fotózásunkat sok tervezgetés előzte meg mert bizony akad néhány nehézség ha egy fővárost szeretnél az esküvői képeiden látni :) 
Timi kitartó volt és sikerült mindent leszervezni 3.30-kor ébredt, hogy sminkeshez menjen, majd utána indulás a Lánchídhoz 6 órára, ahol már vártam őket. 
Igen, jól olvastad, már 3.30-kor kelt és 6 órára mosolyogva ott álltak a Lánchíd előtt és készültek a csodálatos képek :) onnan még felsétáltunk a Budai várba és reggel 8-ra már meg is születtek a hajnali romantikus képek. 
De nem elégedtünk meg ennyivel, aznap este még meglátogattuk a Tatai Angolkertet, szebbnél szebb helyszínek igaz?  Igen azok, és a türelmes, mosolygós pár szó nélkül a Cseke tavat megkerülve várták az elkészült képeket. 

Persze, nem csak a kreatív fotók lettek szuperek, hanem az esküvőjük is tökéletes volt, minden pillanat annyira szépen sikerült, hogy minden résztvevőnek csak gratulálni tudok. Ehhez hozzájárul Timi és Dani tökéletes hozzáállása, közvetlenek, barátságosak, tökéletes pár!

Sok felejthetetlen pillanat közül egyet ki is emelnék, a képek végén találsz egy közös képet, nem szokásom nagyon magamról posztolni, de ez nagyon emlékezetes! Dani úgy érezte, hogy simán készít egy közös képet az albumba, mondanom sem kell, nem volt szomjas, de nincs mit tenni, jöjjön a közös kép, én egy kicsit félek a képen, hogy most fog leesni a fényképező, Dani pedig magabiztosan, mosolygósan elkészíti a képet. Utólag már mondta, hogy merted ide adni? 

Most, hogy néhány sort írtam a  képekről, élvezzétek a felvételeket, szerintem szuperek :)