Az igazán szép képek titkai

Az igazán szép képek titkai

Azzal zártam az előző posztom, hogy a következő bejegyzésemben helyszín ötletekkel és ruházattal fogunk foglalkozni..

Akkor kezdjük is.... én azt szoktam javasolni, hogy legyetek merészek, nem kell beérni az átlagossal.
Nyitott vagyok a közös ötletelésekre, mert azok mindig jó dolgokat hoznak, hiába tetszenek nektek az erdőben készült szerelmes képek ha valójában Ti egy lendületes nagyvárosi pár vagytok, akkor minek is mennénk mi az erdőbe? Ugye mennyire idegen? Pedig ebbe a hibába sokan beleesnek.
Folytassuk a szösszenetet, imádjátok a város zsongását a fülledt nyári estéket egy borral a kezetekben nevetve eltölteni az éjszakát a Szabadság hídon, akkor vagytok igazán önmagatok. Akkor miért is ne lehetne ott, akkor egy páros fotózás, hisz ezek a képek nem a kirakatról szólnak ezek Ti vagytok, ezek a képek fognak nektek igazán jelenteni valamit. És egy olyan fotós mint én és remélhetőleg még sokan mások is így gondolják, akkor boldogan táncolnak örömükben, hogy véééégre ismét egy szuper páros akik ismerik magukat és boldogan fogják nézegetni ezeket a képeket évek múltán is :)
Szóval én elég egyszerűen kezelem ezeket a sorozatokat, de tudom, hogy most talán egy kicsit furának érezheted ezt a kijelentést,de hidd el, akkor igaziak a képek amikor valós érzéseket közvetítünk a világnak.
És nem győzöm hangsúlyozni, ezek a képek csak akkor lesznek fantasztikusak ha beszélünk, akár írásban, akár telefonon.
És, hogy fontos ennyire a kommunikáció? Ezer dolgot felsorolhatnék, de csak egyet fogok. Sokszor álltok szembe a kérdéssel, hogy tőlem vártok választ a Ti fotózásotokkal kapcsolatban ami nem nehézség sőt rögtön több tucat helyszín jut eszembe, de nem biztos, hogy nektek az megfelelne. És ezen van a hangsúly, megfelelne. Én arra törekszem, hogy ne megfelelő legyen hanem tökéletes.

Egy kicsit elkalandoztam, vissza egy kicsit, szerintem már értitek már mit szeretnék nektek mondani :)
Jöhet a ruha, ez elég egyszerű lesz, mindig harmonizáljatok ez a titok. Ezt hamar lelepleztem, de komolyan a lényeg ez.
Szorgosan mondogatni szoktam, hogy a kevesebb több és a klasszikus mindig találó, érdemes a nagy feliratos mintás dolgokat kerülni és a letisztultabb ruhadarabokat előtérbe helyezni.

Nagyon többet a ruhákról nem írnék a helyszín úgy is meghatározza, mit is szeretnétek felvenni :)